RR HH Biz Barcelona 2024

RR HH BIZ BARCELONA 2024 Holdin AXA

Participa i accedeix gratuïtament a Biz Barcelona
– Rebràs el teu codi d’accés gratuït 4 dies abans de la Fira –

Dia: 23 d’octubre del 2024, de 16:30h a 18:00h
On: Biz Barcelona Fira Pl Espanya. Espai Intercol·legial de Trobades presencials.
Organitza: HOLDIN AXA
Dirigit a: RR HH Empreses + Emprenedors + Professionals.

El pròxim 23 de setembre, en el marc de Biz Barcelona, HOLDIN AXA Seguros organitza dues activitats centrades en l’atracció de talent i les solucions per a Recursos Humans, amb la col·laboració de gettingcontacts.

16:30h – Workshop: “Atracció magnètica de talent: Potenciant la diversitat i la innovació”

En aquest taller descobrirem com convertir la teva empresa en un imant per al talent divers i com fomentar un entorn que impulsi la innovació. Les empreses que abracen la diversitat i la inclusió són més creatives i competitives. Aquest workshop pràctic tractarà les estratègies clau per aconseguir-ho, incloent:

  1. La importància de la diversitat en el lloc de treball.
  2. Tècniques per atraure talent divers.
  3. Com crear una cultura inclusiva i innovadora.
  4. Mètodes per retenir i desenvolupar el talent divers.

Aquesta sessió és ideal per a empreses que busquen potenciar la diversitat i liderar amb innovació, assegurant-se que el seu equip és el motor del seu èxit.

17:30h – Networking: “SOLUCIONS 2024 RRHH – GettingContacts”

Una oportunitat única per a professionals de Recursos Humans, gestors, solucions, headhunters i responsables de processos. Aquest espai de networking productiu està dissenyat per generar sinergies entre els professionals del sector, permetent l’intercanvi d’idees, solucions i oportunitats de col·laboració.

A GettingContacts ens enfoquem a crear reunions col·laboratives que fomentin les connexions significatives. Aquesta sessió és una plataforma perfecta per impulsar noves col·laboracions i trobar solucions innovadores als reptes actuals dels departaments de Recursos Humans.


No perdis l’oportunitat de participar en aquestes activitats i descobrir com GettingContacts pot ajudar-te a millorar la teva empresa mitjançant el networking i les solucions adaptades a les teves necessitats de talent i innovació. Inscriu-te ara i aprofita al màxim Biz Barcelona!

En cas que no puguis registrar-te directament a la web, si us plau registra’t aqui i et contactarem el més aviat possible:
https://forms.gle/cL2oQj2ehukmuYW96

Este formulario de contacto solo está disponible para usuarios registrados.

Has d’iniciar sessió per a poder inscriure’t. Iniciar sessió