LES TEVES TARJES COMERCIALS

Crea la teva targeta comercial S XXI
Una bona primera impressió sempre suma punts! 
Facilita al teu equip targetes de visita de qualitat i imatge de marca

La targeta comercial gettingcontacts és una targeta comercial digital, dins del teu perfil personal a la web de Getting Contacts. Equipada amb un codi QR que només enfocant el telèfon et permetrà compartir totes les teves dades de contacte: telèfon, email, enllaç a whatsapp i les teves xarxes socials o les de la teva empresa i la web corportaiva amb un sol moviment.

També permet la descàrrega en format vcard perquè el teu potencial client es quedi amb totes les teves dades i et permet enviar-li per correu electrònic amb la personalització de la teva imatge corporativa o professional.

Amb aquestes característiques que la fan única al mercat tindràs l’eficàcia, la velocitat, professionalitat i sostenibilitat que no tindràn els teus competidors.

Com tenir la teva tarja gettingcontacts?
1. Dona’t d’alta a gettingcontacts
2. Ves al teu perfil
3. La meva tarja
4. Adapta el contigut, fotos, etc i personalitza-la 100%

Per últim, mencionar l’estalvi de costos que et beneficia evitar l’impressió i l’enviament així com la imatge que projectes per a tú i per a la teva empresa de responsabilitat medioambiental i energètica.

* La tarja comercial gettingcontacts es 100% de franc, t’ho inidiquem aqui per que l’important es el que et pot aportar, no es seu cost (gratis).