13ena edició de WOMAN gettingcontacts a Barberà del Vallès

13 edicions de Woman gettingcontacts:
13 anys: Més de 3000 reunions entre empresàries i directives.
El proper 8 març 23 a Barberà del Vallès.

Quan vàrem iniciar gettingcontacts al 2007, ens vàrem adonar que la participació de dones era molt reduïda en aquell moment, quasi be era del 35% front al 65% d’homes.

Després de 13 anys de Woman gettingcontacts, podem dir que les dones han arribat a igualar i fins i tot a superar als homes en networtking, actualment tenim una participació del 50 – 50%.

La idea original va ser de Marién Villalobos, i tant aviat la va plantejar tot l’equip de gettingcontacts ens vàrem possar per feina. Les anteriors edicions s’han fet a Terrassa, Barcelona, Mataró, Montcada, Sabadell, Madrid, Alcobendas, Málaga.

En total s’han creuat més de 12.000 reunions entre dones als woman gettingcontacts.
La nostra record woman es la Helena Armengol, que ha participat a 9 edicions.

Que trobaràs a gettingcontacts Woman? Col·laboració, Col·laboració i Col·laboració! Una autentica xarxa de professionals amb voluntat de col.laborar mutuament per crear nous projectes, referencies i referenciar-se unes a altres, talent en oferta i demanda.

Al 2011 deien : GettingContacts Woman pretén promoure i potenciar l’esperit de cooperació entre dones empresàries i emprenedores, així com incrementar la innovació i competitivitat de les empreses creades o constituïdes per dones. Actualment aquesta fórmula de networking es considerada la millor fórmula de networking existent a Espanya, ja que genera entrevistes entre empreses amb interessos mutus, garantint un 70 – 60% de contactes efectius entre les participants.

La sessió s’iniciarà amb una profitosa taula rodona a càrrec de 4 dones empresàries, representants del món de l’empresa i la política en l’àmbit nacional i internacional. Debatran sobre l’actualitat econòmica i social a Catalunya, Espanya i el món, així com de la importància de la cooperació com a estratègia de futur dins el món de l’empresa.

Actualment podem dir que som un autentic mercat de projectes entre dones empresàries, on el més important es aportar i trobar col·laboradores a tot nivell: Socies, Distrubuïdores, Proveïdores, Clientes. I el més important es l’accès directe a informació empresarial , el que supossa un autentica actualització de conneixement.

A l’edició d’enguany esperem una participació de 50 a 70 empresàries, especialment de Barberà del Vallès, -Municipi amfitrió-, i de la comarca del Vallès occidental, peró tambe empresàries del Barcelonès, Maresme, Baix Llobregat, Vallès Oriental.

En aquesta ocasió és presentarà la Plataforma de Dones Empresàries de Barberà, que té com objectiu tenir conectades tot l’any a les empresàries de Barberà. I a més ens acompanyarà com a convidada especial la Sra Sara Mora, Directora General de l’Associació Espanyola de Responsables de Compres.